İstanbul Gündemi

1. Lig Play-Off’ta avantaj Eyüpspor’da

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında Eyüpspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. İstanbul ekibi, rakibini 1-0 mağlup ederek avantajı eline geçirdi.
1. Lig Play-Off’ta avantaj Eyüpspor’da
Haberler / Spor
1 Haziran 2023 Perşembe 14:09

Mücadeleyi Jermain Lens, Burak Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Erden Timur, Acun Ilıcalı, Dursun Özbek, Atiba Hutchinson ve Yunus Akgün gibi isimler de tribünde takip etti.

TEK GOL MUSTAFA PEKTEMEK’TEN GELDİ

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile İsmet Taşdemir'in ekibi Bodrumspor, hakem Kadir Sağlam'ın düdük çaldığı mücadelede Eyüp Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele Eyüpspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmada İstanbul ekibine galibiyeti getiren golü 34. dakikada Mustafa Pektemek attı.

AVANTAJ EYÜPSPOR'DA

Bu galibiyetin ardından Eyüpspor, rövanş karşılaşması öncesi avantajı aldı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 4 Haziran'da Bodrum'da oynanacak. Bu eşleşmeden galip ayrılacak taraf, 8 Haziran'daki finalde Pendikspor ile karşılaşacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi