İstanbul Gündemi

15 Temmuz Şehitler Anıtı´nda Tören Düzenlendi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
17 Temmuz 2017 Pazartesi 02:15

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Gökçeali Mahallesi 15 Temmuz Şehitliği´nde düzenlenen Çelenk Sunma programına katıldı.

Çatalca Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ve haftası nedeniyle Gökçeali Mahallesi´nde bulunan Şehit Anıtı ve Fidanlığında  ?Çelenk Sunma? programı tertip edildi.

Şehitliğe karanfil bırakıldı

15 Temmuz 2017 saat 11.00´da düzenlenen törende Şehitliğe çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Yeler, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Başkan ve Üyeleri, Daire ve Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Çatalca Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan ve Üyeleri ile STK´lar ve vatandaşların katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Çatalca Müftüsü Mehmet Çelebi tarafından dua okundu.

Program Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel´in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 15 Temmuz Şehitler Anıtı´na karanfil bırakılması ile son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi