İstanbul Gündemi

2022 Asgari Ücret Zammı Beklendiği Gibi Yüksek Olacak mı? Son durum…

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Kasım 2021 Pazartesi 21:09

 Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan‘ın başkanlığında bir araya gelen AK Parti tarafından MKYK‘da, asgari ücret zammı ele alındı. Herkesin merakla beklediği asgari ücret zammı kamuoyunun da üzerinde durduğu bir konu.

  2021‘nin son günlerini yaşadığımız bu dönemde, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı asgari ücret zammına yönelik yürüttüğü çalışmaları Erdoğan‘a sundu.İşçi ve işverenlerden alınan mesajlar, MKYK üyeleri tarafından Erdoğan‘a iletildi.

HÜKÜMET ÜYELERİNİN AÇIKLAMALARI BEKLENTİYİ YÜKSELTTİ

  Sene boyunca hükümet üyeleri tarafından asgari ücret zammına ilişkin yapılan açıklamalar yüksek bir zam beklentisi doğurdu. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan yaptığı açıklamada 2022 senesinde asgari ücret zammının 19 sene boyunca AK Parti iktidarında yapılan bütün zamlardan daha yüksek olacağını dile getirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi