İstanbul Gündemi

27. ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİ BEŞİKTAŞ’TA GERÇEKLEŞTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
21 Eylül 2020 Pazartesi 15:00

Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesal’ın senaryosunu yazdığı “Nasipse Adayız” “En İyi Film dalında Altın Koza’nın sahibi oldu. Altın Koza Onur Ödülü’ne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer’e ise ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 27. si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni bu yıl Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Tören hayatını kaybeden sanatçıların saygıyla anıldığı bir video ile başladı. Törende sahne alan Ferhat Göçer de seslendirdiği şarkıyı hayatını kaybeden sanatçılar adına seslendirdi.

 

Ödül töreninde Altın Koza Onur Ödülü’ne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer’e  ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti. Usta oyuncu da Adana Altın Koza Film Festivali’nin bir parçası olmaktan duyduğu gururu dile getirerek; “Adana benim için gerçekten çok önemli bir şehir oldu her zaman. Çünkü ben 1979 yılında Orhan Kemal’in uyarlaması Bereketli Topraklar Üzerinde filmiyle Adana’da oyunculuğa başladım. Adana birçok usta ismi yetiştiren bir şehir. Buradan da sinemanın en şahane adamı Yılmaz Güney’e saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu ödülü de çok sevdiğim Zeydan Başkanımın döneminde almak da benim için ayrı bir onur’’ ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi