İstanbul Gündemi

ABD'yi ayağa kaldıran taciz olayı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Temmuz 2021 Cuma 20:14

Yürüyüş sırasında takip edildiğini fark eden ve arkasındaki kişinin geçmesini bekleyerek telefonuyla oynayan kadını, uzun bir süre daha takip eden sapığın görüntülerde kadının üzerine atlayarak vücuduna dokunduğu görülüyor.
35 yaşındaki ABD‘li kadın, polise verdiği ifadede saat 20:10 civarında Brooklyn bölgesinde yer alan Williamsburg‘daki Morgan Bulvarı‘nda yürüdüğünü söyledi.

TELEFONUYLA OYNAMASI DA İŞE YARAMADI
Dakikalarca takip edilen kadın arkasındaki kişinin kendisini geçmesini bekleyerek telefonuyla oyalanmaya başladı. Ancak aynı kişi tarafından bir süre sonra yine takibe alındı.

BİR ANDA ÜZERİNE ATLADI
Bir süre sonra kadının üzerine atlayan ve etkisiz hale getirmeye çalışan tacizci, kadının şortuna uzandı ve kalçalarına dokundu. Mağdur kadın herhangi bir yaralanma bildirmedi ve tıbbi tedavi istemedi. Polis şimdi her yerde güvenlik kameralarına da yansıyan kişiyi arıyor.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi