İstanbul Gündemi

AÇIK FİKİR PLATFORMU´NUN TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Nisan 2016 Salı 16:32

Açık Fikir Platformu tanıtım toplantısı Hamidiye Kültür Merkezi´nde gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi tarafından oluşturulan ve ilçedeki okullardan çok sayıda öğrencinin katıldığı Açık Fikir Platformu´nun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Hamidiye Kültür Merkezi´nde gerçekleşen tanıtım toplantısına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Proje Yöneticisi ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, platformun çalışma amacı hakkında bilgi verdi. Yüksel, ?Amacımız Çekmeköy´de bulunan gençleri, vatanını milleti ve bayrağına sahip çıkmasını sağlamak? diyerek, ?Gençlerimizi Açık Fikir Platformu´nda fikirlerinin ortaya konması ve geleceğimize daha güzel yetiştireceğimiz gençleri çıkarmak için böyle bir fikir platformu başlattık? dedi. Yüksel, öğrencilerin platform sayesinde önemli akademisyenler ile bir araya gelerek tarih bilgisi alacağını da belirtti.

Programda gençlere seslenen AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ? Belediyemizin bu dönem gençlere yönelik birçok projesi var. Bir şehrin alt ve üst yapısına yaptığınız yatırımdan daha fazlası bu şehrin insanlarına ve geleceğine yaptığınız yatırımlarla ortaya çıkar. Biz istiyoruz ki gençlerimizin bir fikri bir inancı olsun. Bu fikri her zaman savunsun ve bu fikri asla ve asla şiddetin bir aracı olarak ortaya çıkarmasın. Gençlerimizin milli ve manevi donanımla yetişmesini istiyoruz. Ülkemiz  ve geleceğimiz için yapılan bu güzel çalışma için Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ve ekibine teşekkür ediyorum,? dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz burada yaptığı konuşmada gençlere seslenerek, ?Bizler sizlere okullarımızın dışında belki 5 yılda öğrenebileceğiniz kadar deneyim ve bilgi edineceğiz fırsatı sunuyoruz,? dedi. Poyraz, platformun eğitim sürecinin sadece kültür merkezinde değil, sosyal ortamlarda da gerçekleşeceğinin de altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:  ?Sizlerle el ele vereceğiz ve güzel bir gençlik yetiştirmek için gayret edeceğiz. Sizler inşallah ülkemizin her noktasında milletimize hizmet edeceksiniz. Bizler de Çekmeköy Belediyesi olarak istiyoruz ki, sizlere bir katkımız olsun. Az veya çok. Ne kadar verebilirsek, ne kadar imkanlarımız varsa sonuna kadar bu imkanlarımızla yanınızdayız,?

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız , ?Ben ve sizler çok şanslıyız. Neden derseniz ? Eğitime önem veren bir belediye başkanımız var. Böyle bir belediye başkanı ve ekibiyle çalıştığımız için rabbime şükür ediyorum. Eğitim ve öğretime önem veren ailelerinizi ve sizleri gayretleriniz için tebrik ederim. Bu platformla Çekmeköylü gençler vatanına milletine bağlı hür ve özgür bireyler olarak çağına yön veren insanlar olacaktır,? dedi.

Tanıtım toplantısının sonunda ise Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. İlçedeki okullardan çok sayıda öğrencinin katıldığı platformda öğrencilere daha özgür ve özgün düşünmesinin sağlanması hedeflendiği öğrenildi. Öğrenciler organizasyon boyunca, alanında uzman öğretmenler tarafından, dünya tarihinin yanı sıra iletişim yöntemleri hakkında da eğitim alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi