İstanbul Gündemi

Adaylığı kesinleşen Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklamalar

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Mart 2023 Salı 09:13

6'lı masa toplantısının gerçekleştirilmesinin ardından, Saadet Parti genel başkanı Temel Karamollaoğlu, millet ittifakı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Adaylığı kesinleşen Kemal Kılıçdaroğlu; konuya istinaden önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE'Yİ İSTİŞARE VE UZLAŞI İLE YÖNETECEĞİZ”

Saatler süren toplantının ardından, Kemal Kılıçdaroğlu; "Türkiye'yi istişare ve uzlaşı ileyöneteceğiz. Parlamenter sisteme geçişte, parti Genel Başkanları da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak göreve devam edecektir. Kimse merak etmesin! Adaletin ve ahlakın iktidarını hep beraber kuracağız!" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdiği toplantının ardından yeniden 6'lı masaya döndü ve 6 lider yeniden bir araya toplantı. Saatler süren toplantıya, Saadet Parti ev sahipliği yaptı.

MİLLET İTTİFAKININ ADAYI; KEMAL KILIÇDAROĞLU

Saadet Parti ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ardından, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu; “Bugün bir arada olma sebebimizi sizler de biliyorsunuz. Toplantı sonucunda aldığımız kararı, bildirmeyi görev adlettim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayımızdır. Kendisine, başarı temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi