İstanbul Gündemi

Ağıralioğlu ve Öztürk'ten Sancaktepe esnafına ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Haziran 2021 Cumartesi 21:50

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 1 Haziran’da başlayan kademeli normalleşmeye birlikte esnaf ziyaretlerine hız verdi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’nun katılımıyla Samandra ve Yenidoğan’ı esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip talep ve şikayetlerini aldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, İYİ Parti Sancaktepe Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Halil Gülyaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Samandıra ile Yenidoğan’da esnafları ziyaret etti.

AĞIRALİOĞLU: ORTAK SORUN EKONOMİK SIKINTI

Pandemi sürecinde yeterince destek alamadıkları zor günler geçirdiklerini söyleyen esnafların derdini dinleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağıralioğlu, Sancaktepe’de gittikleri her işyerinde benzer şikayetler aldıklarını söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik durumu daha da kötüleştirdiğini ve esnafın bu yükün altında ezildiğini belirten Ağıralioğlu, ‘‘İlçe Başkanımız Sezgin Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Sancaktepe’de esnaflarımız ziyaret edip dertlerini sorunlarını dinledik. Tüm Türkiye’de olduğu gibi dert aynı, ortak sorun ekonomik sıkıntı. Küçük işletmelerin, esnafın öz sermayesini kaybederek ayakta durmaya çalıştığını görüyoruz. Pandemi sürecinde devletten yeteri kadar destek alamayan esnafımızın bu şikayetini her platformda dile getirip çözüm önerileri sunuyoruz. Ciddi bir esnaf destekleme programımıza ihtiyaç var.’’ dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK: SANCAKTEPELİ KOMŞULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye ve dertlerine ortak olmaya devam edeceklerini belirten İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, ‘‘Genel Başkan Yardımcımız sayın Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte Sancaktepeli hemşehrilerimizle buluştuk. İlgi ve alakalarından dolayı Sancaktepeli komşularımıza teşekkür ediyorum. Daha İYİ bir ülke ve Sancaktepe İçin var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi