İstanbul Gündemi

AK Parti Sarıyer'den TEOG Duyarlılığı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Mayıs 2015 Cuma 15:21
AK parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yaptığı açıklamada TEOG sınavına giren tüm öğrencilere başarılar dilerken, sınav süresince Sarıyer'de AK Parti'nin sesli propaganda yapmadığı söyledi. 
Seçim çalışmaları dahilinde milletvekili adayları ile birlikte Sarıyer Yenimahalle ve Rumeli Kavağı esnafını ziyaret eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, TEOG Sınavına giren tüm öğrencilere başarılar dilerken, duyarlılık göstererek, sınava giren öğrencilerin konsantrasyonunun bozulmaması adına sesli propagandaya ara verdiklerini açıkladı. 
Bayraktar, öğrencilerin sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak ve huzurlu bir ortamda sınava girebilmeleri amacıyla, gürültüye neden olacak sesli propaganda araçlarımızı 2 günlüğüne geri çektik. Sınav ortamının sona ermesi adından yeniden sahadaki propaganda çalışmalarımızı etkili şekilde sürdüreceğiz.” dedi. 
Sadece siyaset ve oy için değil, başta Türkiye ve Sarıyer'e faydalı hizmetler üretebilmek adına azimle çalıştıklarını ifade eden AK Parti İlçe Bakanı Bayraktar Bizler sadece oy almak değil, gönül gönüle yaşadığımız tüm Sarıyerlilerle birlikte ülkemiz ve Sarıyer için faydalı olmak gayretindeyiz. Önümüzdeki günlerde belki de siyasi arenada bugüne dek hiç görülmemiş sıra dışı bir çalışmayla karşınızda olacağız.” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi