İstanbul Gündemi

AKILLI KENT AVCILAR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Haziran 2017 Perşembe 00:32

Avcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, ?Akıllı Kent´ uygulamalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Avcılar Belediyesi tarafından ilçenin yoğunlukla kullanılan noktalarında da ücretsiz kablosuz internet (WI-FI) hizmeti verilmeye devam ediyor. Belediye Binası, Zübeyde Hanım Nikah Sarayı, Barış Manço Kültür Merkezi, Bülent Ecevit Emekliler Parkı, Havuz Meydanı ve Atatürk Parkında ücretsiz wi-fi hizmeti veriliyor. Avcılarlı vatandaşların tek yapması gereken ise TC kimlik numaraları ile kayıt oluşturmak.

Daha hızlı ve ulaşılabilir bir belediye hedefiyle çalışmalarına davam eden Avcılar Belediyesi, günümüz iletişim teknolojisinin en önemli yeniliklerinden biri olan mobil uygulama dönemine de geçiş yaptı. Avcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil uygulama ile IOS ve Android işletim sistemlerine sahip tablet bilgisayar ve cep telefonları ile dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine kolay erişim sağlanmış olacak. Uygulama içerisinde haberler, belediye hizmetleri, etkinlikler, duyurular, diğer devlet kurumlarına kolay erişim sağlanıyor. Özellikle Çek-Gönder uygulaması ile vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları konum ve fotoğraf ekleyerek anında Avcılar Belediyesine iletmesi sağlanıyor.

AVCILAR BELEDİYESİ BİR TELEFON KADAR YAKIN

Avcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, bünyesinde bulunan Çağrı Merkezi  (444 6 989) üzerinden Avcılarlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için faaliyet göstermeye devam ediyor.  Avcılar Belediyesine telefonla iletilen tüm şikayetler bu departman üzerinden diğer müdürlüklere iletiliyor.

Avcılarlı vatandaşların belediyenin verdiği hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi ya da gördükleri aksaklıkları daha hızlı bir şekilde ileterek çözümünün sağlanması amacıyla Whatsapp İhbar Hattı oluşturan Bilgi İşlem Müdürlüğü, 0530 053 73 04 no´ lu hat üzerinden hizmet vermeye devam ediyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi