İstanbul Gündemi

AKOM uyardı! Yağmur İstanbul’u esir alacak!

İBB AKOM verilerine göre, İstanbul’da bugün ve yarın (2 Eylül Cumartesi günü) sağanak geçişleri bekleniyor. Ancak, sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek.
AKOM uyardı! Yağmur İstanbul’u esir alacak!
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Eylül 2023 Cuma 12:08

İstanbul’da bugün güne 24°C civarında seyreden hava sıcaklığı ve parçalı bulutlu bir gökyüzü ile başlandı. Gün boyu havada çoğunlukla bulutlu bir gökyüzünün hâkim olması beklenirken, öğlen saatlerine kadar yerel sağanak yağmur geçişlerinin yaşanabileceği, sıcaklıkların 29°C’ler civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

YEREL SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞMUR GEÇİŞLERİ

İstanbul’da hafta sonu özellikle sabah saatlerinde kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanabileceği öngörülüyor. Kuvvetli (20-50 km/s) kuzeyli rüzgârlar serinlik verse de sıcaklıkların önümüzdeki hafta 28-30°C aralığında mevsim normalleri üzerinde seyretmesi, 15 Eylül’e kadar ise mevsim normalleri civarında veya 2 ila 4°C üzerinde olması bekleniyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi