İstanbul Gündemi

Akşener 'Deliler Bayramı'nda

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
15 Kasım 2021 Pazartesi 17:58

 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi‘nde ki Das Das Sahne ve Gösteri Sanatları Merkezi‘nde 'Deliler Bayramı' isimli tiyatro gösterisini izledi.

  Turgut Özakman‘ın yazdığı, Metin Akpınar ve Mert Fırat‘ın yönettiği  Cansu Boz, Didem Balçın, Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz,  Mert Fırat gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Deliler Bayramı' adlı iki perdeden oluşan Tiyatro gösterisi ‘Deliler’ oyununu şuan ki zamana uyarlayarak, bütün karakterlerin DasDas’ı ele  geçirdiği bir konuyla karşımıza çıkıyor. ‘Deli Bayramı‘ adlı tiyatro oyununda deliler, 1980‘li senelerden de esintiler kondurulan bir komedinin ana kahramanı olarak tiyatroseverler için izlemeye değer bir iş çıkarmış.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından bu anları paylaşarak; 'Bu akşam DasDas’ta Deliler Bayramı’nı izledim. Tüm ekibin emeğine sağlık…Herkesi bu bayramın tadını çıkarmaya davet ediyorum.' şeklinde ifadeler kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi