İstanbul Gündemi

Araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren gelişme!

İkinci el otomobildeki fahiş fiyat artışı alınan önlemlerle birlikte durgunluğun ardından düşüşe geçti. Fiyatlardaki düşüşün yüzde 20’yi bulduğu ifade edildi.
Araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren gelişme!
Haberler / Otomotiv
16 Ekim 2023 Pazartesi 16:21

En çok talep edilen otomobillerin orta segment araçlar olduğu belirtiliyor. Lüks kategorideki araçlara kredi bulunamaması da orta segment araçların daha çok talep edilmesine etki ediyor.

“KÖPÜK FİYATLAR ORTADAN KALKTI”

Otomobil satışlarındaki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan oto galerici Gökhan Ardeşen fiyatların düşüş trendinde olduğunu söyledi. Ardeşen, otomobil fiyatlarındaki köpük fiyatların ortadan kalktığını belirterek, “Otomobiller fahiş fiyat istenmediği takdirde alınıp satılabiliyor. Pandemi sonrası görülen fiyatlarda sürekli artış trendi son buldu. Yatırım için araç alanlar piyasadan çekildi. Ticaret Bakanlığı’nın aldığı tedbirler ile stokçuluğun da önüne geçildi. İkinci el otomobil pazarı son günlerde hareketlenmeye başladı” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi