İstanbul Gündemi

Ardında sitem dolu not bırakarak intihar etti!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Ekim 2022 Perşembe 16:52

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olan polis memuru E.S., müdüriyetin içinde yer alan blokların birindeki boş bir odaya geçip intihar etti.

KURTARILAMADI!

Ateş alan silahın sesini duyan polisler odaya girerek arkadaşlarına müdahale etmek istedi. Polisin bilgi vermesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne gelen sağlık ekipleri, E.S. isimli polis memurunu hastaneye kaldırdı. E.S. hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORMUŞ!

İntihar eden polisi memuru E.S.’nin 2021 ve 2022 yılları içerisinde düzenli olarak psikolojik destek aldığı ve uzman eşliğinde yapılan görüşmelerin ardından görevine devam etmesine engel olmadığının belirlenmesi üzerine görevini sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan E.S.’nin böbrek hastası olduğu için ameliyat olduğu öğrenildi.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA!

İl Emniyet müdürlüğü olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra sosyal medya hesaplarından paylaştıkları açıklamada, ‘05.10.2022 tarihinde Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru E.S. il emniyet müdürlüğümüzde boş bir odada kendi silahıyla intihar etmiştir. Olay sonrası ambulansla hastaneye sevk edilen E.S. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Tüm teşkilat mensuplarımızı derinden üzen intihar olayında varsa ihmali olanların tespit edilmesi için de soruşturma açılmıştır.’ denildi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi