İstanbul Gündemi

ARGEM PİKNİKTE

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2017 Salı 22:34

ARGEM Yaz Okulları kapsamında dini eğitimler alan 700 öğrenci ve aileleri İmrahor Mesire Alanı´nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Pikniğe gelen onlarca çocuk zıp zıp, şişme oyun parkurları ve kaydıraklar da oynayarak pikniğin tadını çıkardı. Ayrıca piknikte yoğurt yeme yarışması, halat çekme ve çuval yarışmasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.

Pikniğe yoğun ilgi gösteren aileler ise yanlarında yiyecek ve içecek getirerek pikniğin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar mangalda et pişirirken bazıları ise Arnavutköy Belediyesinin ikram etmiş olduğu yemeklerden yedi.

?´Pikniğe Gelen Herkesin Mutlu Olduğunu Görmek Çok Güzel´´

Arkadaşlarıyla piknikte çok eğlendiğini söyleyen Berfin Yazar, "Burada zıp zıp oyunu ve ortada çömlek oyunu oynadık. Kalabalık piknikleri çok seviyorum. Çünkü daha çok neşeli olunuyor" dedi. Pikniğe katılan Hüseyin Ege Yıldıztepe ise "Buraya gelen vatandaşların eğlendiğini görmek çok güzel. Burada bir sürü çocuklar var. Kalabalık piknikler çok güzel oluyor. Çünkü farklı farklı arkadaşlıklar ediniyoruz. Bugün saklambaç, ebelemece ve futbol oynadım" ifadelerini kullandı.

Nurettin Tunçte "Ben çok pikniğe gittim. Şişme oyun parkurlarına bindim. Arnavutköy Belediyesinin vermiş olduğu yemeklerden yedim´´ diye konuştu. Bu kadar güzel piknik yapmadığını söyleyen yoğurt yemek yarışmasında ikinci olan İlayda Yalçınkaya´da havaların sıcak olduğunu ama yoğurt yediği için serinlediğini belirtti. Yemeğini yedikten sonra hemen oyun oynayan arkadaşlarının yanına giden Yavuz Selim Bozkurt ise, pikniğin çok eğlenceli geçtiğini aktardı.

Yaz okulu kapsamında 7 hafta eğitim alan öğrencilerden dereceye girenler ARGEM, tarafından ödüllerindi. Dereceye giren öğrencileri hediyelerini Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Baran´dan aldı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi