İstanbul Gündemi

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMADI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Şubat 2021 Cuma 14:38

Soğuk havalarda ve karla kaplı çevrede yiyecek bulma ihtiyacı çeken sokak hayvanlarına, Arnavutköy Belediyesi ekipleri mama desteği sağladı. İlçenin çeşitli noktalarına mama bırakan Arnavutköy Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı. Kış aylarının soğuk geçmesi ve kovid-19 dolayısıyla sokağa çıkma yasağının uygulanması nedeniyle, yiyecek ihtiyacını karşılayamayan sokak hayvanları için Arnavutköy Belediyesi birçok noktaya mama bıraktı.

“CAN DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ”

Vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz sokak hayvanlarını da unutmadı diyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Komşularımızın, vatandaşlarımızın yanında can dostlarımız da var. Soğuk ve kar dolaysıyla sokak hayvanlarımızın mağdur olduğunu görüyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğündeki ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak, sürekli sokak hayvanlarına da ilgi ve alaka gösterdi. Ekiplerimiz, sokak hayvanlarının bu kar yağışından etkilenmemelerini temin ederek, mama desteği sağladı” dedi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi