İstanbul Gündemi

Arnavutköy´ün Viyadüklü Çevre Yolu Çalışması Tamamlandı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2017 Çarşamba 01:15

Arnavutköy´ün trafik sorununu büyük oranda rahatlatacak olan viyadüklü çevre yol çalışması tek yön olarak faaliyete geçti.

Arnavutköy ilçe merkezinde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak için başlatılan viyadüklü çevre yolunun yapımı tamamlandı. Bölgede Konut Projeleri ile Yeni Yerleşim Birimleri yapılması, Durusu-Karaburun güzergâhının turistik önemi, ilçedeki piknik ve dinlenme alanlarının ve sanayi tesislerinin yoğunluğu dikkate alındığında Güney Çevre Yolu üzerindeki araç trafiği; Arnavutköy Merkez´e girmeden, Güney Çevre Yolu sayesinde transit geçişle sağlanacak.

Güney Çevre Yolu Projesi; Arnavutköy Devlet Hastanesi arkasından başlayarak, Haraççı Kavşağına kadar sürecek. 1. Etap olarak belirlenen alan 3 km´lik bir uzunluğa sahip. 30 metre genişliğinde olan çevre yol; 3 gidiş 3 geliş 6 şeritli yapılıyor. İdari, sosyal ve ticari alanların yoğun olduğu Mehmet Akif Caddesi´ndeki trafiği rahatlatacak olan Güney Çevre Yolu, 3 viyadük üzerine inşa ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi