İstanbul Gündemi

Ataşehir Belediyesi çevre dostu merkezlerinin sayısını artırdı

Ataşehir Belediyesi “Sıfır Atık” ve “Geri Dönüşüm” konusunda farkındalık oluşturmak ve atık türlerinin ayrı toplanmasını sağlamak amacıyla Ataşehir’in çeşitli noktalarına 5 yeni “Mobil Atık Getirme Merkezi” yerleştirdi.
Ataşehir Belediyesi çevre dostu merkezlerinin sayısını artırdı
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Kasım 2023 Pazartesi 12:51

Bu kapsamda; Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi, Atatürk Mahallesi Türk Telekom önü ve Fetih Mahallesi Bağımsızlık Bulvarı’na 1’er, İçerenköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Hastanesi içerisine 2 adet Mobil Atık Getirme Merkezi kondu.

9 MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİNİN SAYISI 14’E YÜKSELDİ

Ataşehir’de bulunan 9 Mobil Atık Getirme Merkezinin sayısı 14’e yükseldi. Mobil Atık Getirme Merkezlerinde; kağıt-karton, plastik, metal, elektronik atık, bitkisel atık yağ, plastik kapak ve atık pil olmak üzere 7 ayrı atık bölümü bulunuyor. Ayrıca güneş panelleri ile kendilerine enerji sağlayan Mobil Atık Getirme Merkezlerinde cep telefonları için USB şarj etme girişleri ve led bilgi ekranları da bulunuyor. Ataşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Mobil Atık Getirme Merkezi sayısı önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi