İstanbul Gündemi

Atık Pil Toplama Şampiyonlarına Ödül

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Haziran 2017 Perşembe 22:11

Maltepe Belediyesi ve TAP´ın ortaklaşa düzenlediği, atık pil toplama yarışmasında birinci olan Orhangazi İlkokulu´na yazıcı hediye edildi.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği´nin (TAP), Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği ?2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Okullar arası Atık Pil Toplama Kampanyası? sonucunda, ilçede 350 kilogram atık toplayan Maltepe Orhangazi İlkokulu birinci oldu. Orhangazi İlkokulu´nu 300´er kilogram atıkla Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mediha Engizer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takip etti.

Kampanyada birinci olan Orhangazi İlkokulu´na yazıcı hediye edilirken, yazıcı takdimi nedeniyle düzenlenen törene, Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, okul müdür yardımcıları Zeki Demirbaş ve Murat Öner ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi