İstanbul Gündemi

AVCILAR´IN DOKTOR BAŞKANI GÖREV BAŞINDA

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
14 Eylül 2017 Perşembe 18:11

Avcılar Belediyesi, sağlık alanında sürdürdüğü insancıl çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri evde bakım hizmeti uygulaması için 67 yaşındaki Arif Amca´nın evine giderken, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de ekiple birlikte ziyarette bulundu. Başkan Dr. Handan Toprak Benli Arif Amca´nın pansumanını da kendi elleri ile yaptı. Avcılarlı hemşehrisinin belediyenin gerçekleştirdiği uygulamalardan memnun olup olmadığını da sordu. ?Önce İnsan´ anlayışı ile verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Arif Amca, Başkan Toprak´a ve Avcılar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Pansuman sonrası Avcılarlı hemşehrisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dr. Toprak; ?Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, uzman personel kadrosu ile belediye personelimiz dışında, Avcılarlı hemşehrilerimize birçok alanda sağlık hizmeti sunuyor. ?Toplumsal Belediyecilik´ anlayışımız kapsamında yürüttüğümüz, ücretsiz diş tedavisi, cenaze ve defin işlemleri, evde sağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve sağlıklı yaşam seminerlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarını hafifletiyoruz? dedi.

EVLERE HİZMET

Avcılar´da yaşayan ve sayısı 500´ün üzerinde yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşa evde ücretsiz sağlık hizmeti sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, pansuman, muayene, serum vb. gibi ihtiyaçlarında giderilmesini sağlıyor. Ücretsiz diş tedavi hizmeti ile de Avcılarlı vatandaşlardan tam not alan Avcılar Belediyesi, ?Hasta Nakil Ambulansları´ ile hasta, yaşlı, engelli ve randevu talebinde bulunmuş yatalak ve kaza geçirmiş hastaların; hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına sevkini de sağlıyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi