İstanbul Gündemi

BAĞCILAR’DA İSTİHDAMA DESTEK DEVAM EDİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2020 Çarşamba 11:02

Bağcılar Belediyesi tarafından 2012 yılında kurulan Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, iş ihtiyacı olan ilçe sakinlerine umut kapısı olmaya devam ediyor. Her hafta bir firma bünyesinde çalıştırmak üzere Kariyer Merkezi’nden eleman talebinde bulunuyor. Son olarak uluslararası taşımacılık yapan Bofor Lojistik şirketi, e-ticaret üzerinden gelecek siparişlere cevap vermek için depo görevlisine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

 

1052 KİŞİYE MESAJ GÖNDERİLDİ

 

Bunun üzerine Kariyer Merkezi yetkilileri, İŞKUR ile yapılan protokol çerçevesinde kayıt yaptıran 1052 kişiye mesaj gönderdi. İletişime geçilen kişiler, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen toplantıda şirketin Genel Müdür Yardımcısı Çağlar Şahbaz’la bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede taraflar birbirlerine haklarını ve isteklerini açıkladı. İncelemenin ardından belirlenen kıstasa uyanlar depo görevlisi olarak çalışmaya başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi