İstanbul Gündemi

Bağcılar yeni gençlik merkezine kavuşuyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Aralık 2021 Çarşamba 16:40

Açılışa katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Gençlerin kaliteli zaman geçireceği çok güzel bir mekan. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Bağcılar Belediyesi Kazımkarabekir Mahalle Konağı, Bağcılar Müftülüğü tarafından Gençlik Merkezi’ne dönüştürüldü. Kitap kahve formatında hazırlanan Gençlik Merkezi’nin açılışına Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile İlçe Müftüsü Celal Büyük ve öğrenciler katıldı.

ÇAĞIRICI: ‘‘FİLM GÜNLERİ YAPILACAK’’

Gençlik Merkezi’nin gençlerin uğrak yeri olacağını söyleyen Çağırıcı, “Gençlerin kaliteli zaman geçireceği çok güzel bir mekan. Yıldıztepe Mahallesi’ndeki merkezimizden sonra ikinci bir gençlik merkezi gençlerimizin hizmetine sunduk. İlçemize hayırlı olsun. Çocuklarımız burada kitap okuyup dinlenmenin yanında arkadaşlığı ve paylaşmayı da öğrenecek” dedi.

İki katlı binada çay, kahve ikramları eşliğinde kitap okunabilecek, kütüphanenin yanında film günleri ve sohbet başta olmak üzere etkinliklerin yapılacağı salon da bulunuyor.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi