İstanbul Gündemi

Bahçeli’den sert tepki! ‘Yuh olsun, yazıklar olsun!’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ocak 2023 Salı 11:57

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Açık hesap 14 Mayıs 2023'te sandıkta görülecektir. Partimizin zor durumda olduğunu günaşırı söyleyen çapulcular vardı. Ağızlarından salyalar aka aka istifa edip gidenlerden bahsediyorlardı. Oyumuzun düştüğünü iddia ediyorlardı. Türklük'ün Anayasa'dan çıkarılmasına hazırlık yapan, Türkiye'yi zalimlerin kafesine hapsetmek için tertip içinde olan ne kadar kokuşmuş zihniyet sahibi varsa Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğini koro halinde söylüyorlardı. Bu cürüm güruhuna gerçekten 'yuh' olsun, yazıklar olsun!”

“Kurumsal kimliğimize organize şekilde saldıranlarla hesaplaşacağız”

“Kiralık anket şirketleri, Amasya'ya baktınız mı? MHP'yi sosyal medya kumpasıyla infaza kalkışan namussuzlar, Amasya'nın şahlanışını izlediniz mi? Henüz yeni başlıyoruz. 14 Mayıs 2023'e kadar konuşacaklarını konuşsunlar, sonra sıra Türk milletine gelecektir. CHP'sinden İP'ine, tavsiyem şudur: Hepinizin arıza sinyalleri yanıyor. Cumhur İttifakı sefil gayelere müsaade etmeyecektir. Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize organize şekilde saldıranlarla hesaplaşacağız.”

“Erdoğan'ın aday olamayacağını söylemek milleti kündeye getirmeye çalışmaktır”

“Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olamayacağını söylemek milleti kündeye getirmeye çalışmaktır. Erdoğan'ın adaylığı bal gibi de, buz gibi de yasaya da, anayasaya da uygundur. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndeki ikinci dönem adaylığı tartışmasızdır. Sayın Erdoğan 14 Mayıs'ta açık ara farkla kazanacaktır.”

“Biden'ın son talimatını alarak karşımıza çıkarlar”

“Karar veremiyorlarsa, noter huzuruna çıkıp kurayla adaylarını tespit etmeleri de bir seçenek olarak önlerinde durmaktadır. Buna akılları yatmıyorsa kısa ve uzun çöp çekilişi yaparak adaylarını çıkarabilirler. Bu da olmuyorsa, 'o piti piti karamela sepeti' tekerlemesiyle muhtemel adaylarını bularak ilan edebilirler. Buna yanaşamıyorlarsa Beyaz Saray'a telefon edip Biden'ın son talimatını alarak karşımıza çıkarlar.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi