İstanbul Gündemi

Bahçeli'nden İmamoğlu’na sert çıkış! ‘Asıl vız gelecek tırıs gidecek...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Mayıs 2022 Salı 11:17

Genel Başkan Bahçeli, açıklamalarıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP‘ye sert sözlerle yüklendi.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Bugün ülkemizin asıl sorunlarından biri değişmeyen bir kafa yapısıdır. Öyle bir zaman aralığındayız ki maalesef dağda çakal, ormanda tilki kalmamış, hepsi siyasetin sağ ve solunda yer almıştır. CHP‘ye bakın bunu görürsünüz. Aylardır süren cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusuna henüz kalıcı bir cevap verilebilmiş değildir. Zillet ittifakı partileri birbirine çalım atmayı, minder dışına itmeyi, zorda bırakmayı adeta meslek edinmişlerdir. CHP‘de hayır yoktur, umut yoktur, gelecek yoktur. Çünkü ismi tedavüle sokulan aday adaylarının inandırıcılığı, itibarı yoktur.”

“6+1 masaya baskı kurmuştur”

“Kılıçdaroğlu‘nun aday gösterilme isteği her seferinde kırılmaktadır. İBB Başkanı‘nın Karadeniz turunda belediye bütçesiyle dar katılımlı mitingler düzenlemesi ortamı tekrar kızıştırmış, 6+1 masaya baskı kurmuştur. Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor, hangi gizli gündemlerin peşinden sürükleniyor? Bu şahıs cumhurbaşkanlığı adaylığı için sorulan bir soruya ‘Bu milletin işidir‘ cevabı vermek suretiyle genel başkanıyla açık bir tartışmaya girmekte herhangi bir beis, sakınca görmemiştir.”

“Seçimlerde galip gelecek irade Cumhur ittifakıdır”

“BB Başkanı cumhurbaşkanı adayı olmak arzusundaysa karşımıza çıkıp mertçe itiraf etsin ki biz de ona göre muamele edelim. İstanbul, İstanbul olalı böylesi bir hezimet ne görmüş ne de yaşamıştır. Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu‘dur. İstanbul ziyan edilmiştir. İstanbul kaderine terk edilmiştir. Bu ayıbın kara lekesi hem belediye başkanının hem de parti yönetiminin alnına kazınmıştır. Millet ittifakı kimi aday çıkarırsa çıkarsın seçimlerde galip gelecek irade Cumhur ittifakıdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi