İstanbul Gündemi

Bakan Yanık Kağıthaneli kadınlarla buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kâğıthane Belediyesi’ne bağlı Maharetli Eller Çarşısı’na üye kadınlarla programda bir araya geldi.
Bakan Yanık Kağıthaneli kadınlarla buluştu
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:16

Hasbahçe ’de düzenlenen programa; Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve üretici kadınlar katıldı.

BAKAN YANIK: “KÂĞITHANE BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Bakan Yanık, “Kadın elinin değdiği her yer bir başka güzel. Kadınların ekonomik ve sosyal açıdan güçlenerek aktif bir şekilde istihdama katılımlarını önemsiyoruz. Binbir zahmetle üretilen el emeği göz nuru bu ürünlerin hepsi çok kıymetli. Kadınların ekonomik yönden güçlenmesine katkı sunan Kâğıthane Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZTEKİN: “YÜZLERCE KADINA PARA KAZANMA İMKÂNI SUNDUK”

Kadınlara destek olmaya devam edeceklerini belirten Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Kadınların ekonomiye ürettikleri ürünleriyle dâhil olmalarını destekliyoruz. Göreve geldiğimizde ilk olarak Maharetli Eller Çarşısı’nı hizmete açtık. Burada yüzlerce kadına para kazanma imkânı sunduk. Kadınlar evlerinde el emeği ile ürettikleri ürünleri Maharetli Eller Çarşısı’na teslim ederek; hiçbir kira veya komisyon ödemeksizin satışa sunabiliyor. Bu sayede aileyi de güçlendirmiş oluyoruz ” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi