İstanbul Gündemi

Barış Yarkadaş canlı yayında İYİ Parti’nin adaylarını açıkladı!

Katıldığı tv100'deki canlı yayında İYİ Parti’nin yaklaşan yerel seçimlerdeki stratejisine ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan Gazeteci Barış Yarkadaş, bazı şehirlerde adaylık için ismi geçen İYİ Partililer hakkında da konuştu.
Barış Yarkadaş canlı yayında İYİ Parti’nin adaylarını açıkladı!
Haberler / Politika
12 Eylül 2023 Salı 12:27

Partisinin yerel seçim kararını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını ifade etmişti.

İŞTE ADAYLIK İÇİN İSMİ GEÇENLER

Gazeteci Barış Yarkadaş da tv100'deki canlı yayında İYİ Parti'nin belediye başkan adaylarını açıkladı. Yarkadaş; Ankara için Adnan Beker, Kürşad Zorlu ile Koray Aydın, İstanbul için Buğra Kavuncu ve Bilge Yılmaz, Antalya’da Nesrin Ünal ile Uğur Poyraz, Hatay için Gökhan Zan, Konya için Ünal Karaman, Bolu için Tanju Özcan, İzmir’de Ümit Özlale, Mersin’de Burhanettin Kocamaz, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu ile Melih Aydın, Ordu’da İdris Naim Şahin, Aydın’da Ömer Karakaş, Trabzon’da Mustafa Bıyık. Adana’da Mehmet Ali Bilici ile Bilal Bilici, Afyon’da Hüsnü Eren, Kahramanmaraş’ta ise Mesut Dedeoğlu’nun ismi geçiyor.

İYİ PARTİ'DEN YALOVA HAMLESİ

Yarkadaş, Yalova için ise şunları söyledi: “İYİ Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova’da aday çıkarmayıp Yalova’yı Muharrem İnce’nin partisi Memleket Partisi’ne bırakması yönünde bir eğilimi var.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi