İstanbul Gündemi

Başakşehir Belediyesi’nden anlamlı proje!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2022 Salı 15:37

Başakşehir Belediyesi’nin desteklediği “Sanata Dönüşen Atık Kâğıtlar” projesi ile öğrencilere, geri dönüşüm bilincinin aşılanması hedefleniyor. Sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olan Başakşehir Belediyesi, bu alandaki yenilikçi fikirleri ve projeleri desteklemeye devam ediyor. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Projesi Destek Programı’na bu yıl 370 proje başvurdu. 51 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

‘GERİ DÖNÜŞÜMÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ’

Atık kâğıtları geri dönüştürerek sanatla buluşturduklarını ifade eden proje koordinatörü Nazik Mece, ‘Projemiz ile kâğıt israfının önüne geçerek, geri dönüşümü sürdürülebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede öğrencilerimize çevre bilinci kazandırıyor, yaşanabilir bir dünyanın kapılarını hep birlikte açmış oluyoruz.’ dedi. Başakşehir Ömer Döngeloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, M. Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu ve TOKİ Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa geliştirdiği ve Başakşehir Belediyesi tarafından desteklenen “Sanata Dönüşen Atık Kâğıtlar” projesi de hibe desteği almaya hak kazanan projeler arasında yer aldı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi