İstanbul Gündemi

BAŞAKŞEHİR'DE ‘BURUK’ MUTLULUK

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
3 Aralık 2020 Perşembe 16:05

Başakşehir‘in yıldızı İrfan Can Kahveci, Leipzig karşısında tarihi bir başarıya imza attı. Leipzig‘in 4-3 kazandığı maçta temsilcimizin 3 golünü birden kaydeden İrfan Can, Şampiyonlar Ligi‘nde bir maçta 3 gol atan 4‘üncü Türk futbolcu oldu. Maçın son anlarında gelen gol ile sahadan mağlup ayrılan Başakşehir’de Teknik Direktör Okan Buruk’un hat-trick sevinci yarım kaldı.

Bu başarıyı ilk olarak, 2004 yılında oynanan ve Fenerbahçe‘nin Manchester United‘ı 3-0 yendiği maçta Tuncay Şanlı göstermişti. 2012-13 sezonunda da Burak Yılmaz, Galatasaray forması giyerken 3-1 kazanılan Cluj maçında rakip ağları 3 kez sarsmıştı.

ARDA TURAN BARCELONA FORMASI İLE

Son olarak Arda Turan, Barcelona forması giyerken Borussia Mönchengladbach‘a hat trick yaparak yabancı takım formasıyla bunu başaran ilk Türk futbolcu olmuştu. Katalan ekibi mücadeleden 4-0 galip ayrılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi