İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu'ndan Ümraniyespor'a tam destek!

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve yönetimini makamında konuk etti.
Başkan Çakıroğlu'ndan Ümraniyespor'a tam destek!
Haberler / Politika
22 Ağustos 2023 Salı 12:54

Bu sezon Trendyol 1. Ligi’nde mücadele eden Ümraniyespor’un en önemli gücü olarak kabul edilen taraftarları temsilen Ümraniyespor Taraftarlar Derneği, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nu ziyaret etti.

“OLDUBİTTİYE MÜSAADE ETMEYECEĞİMİZİ KENDİLERİNE İFADE ETTİK”

Oldukça samimi ve verimli geçtiği ifade edilen görüşmenin ana gündem maddesini Ümraniyespor oluşturdu. Ümraniyespor’un ve taraftarın yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Çakıroğlu, yararlandığı Hekimbaşı spor tesisleri ile ilgili sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı. Çakıroğlu, “Bugün ilçe başkanlığımızı ziyarete gelen Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve Yönetimiyle Ümraniyespor’umuzu ve Ümraniye’mizin sorunlarını konuştuk. Ümraniyespor ve yüzlerce amatör sporcunun yararlandığı Hekimbaşı spor tesisleri ile ilgili sürecin takipçisi olacağımızı ve bir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi kendilerine ifade ettik” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi