İstanbul Gündemi

BAŞKAN ÇAPUR KOMŞU İLÇE BAŞKANI GÜLER’İ AĞIRLADI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Haziran 2020 Çarşamba 18:46

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur tarafından ağırlanan Başkan Güler ve Acar keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette ülke siyaset gündemi ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’yle ilgili değerlendirme yapıldı.

BAŞKAN ÇAPUR: ‘‘KONGRELER SİYASİ HAYATIMIZIN TOYLARIDIR’’

Kongrelerin siyasi hayatın toyları olduğunu söyleyen İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Çapur, ‘‘Kongreler parti içi demokrasi kültürünü korumak ve geliştirmek adına, parti içinde rekabeti oluşturarak kaliteyi ve şeffaflığı getirir. Ülkemizde her geçen gün zayıflayan demokrasiyi güçlendirebilmek, önce parti içinden başlar. Kongre sürecinin şeffaf ve adil geçebilmesi için, bütün İlçe Başkanlıklarının, adaylığını açıklayan bütün isimlere her türlü imkânı ve kolaylığı sağlaması, yardımcı olması, parti içi demokrasiyi güçlendirmek ve Ülkemize örnek olabilmek adına faydalıdır.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi