İstanbul Gündemi

BAŞKAN CEVAHİROĞLU: ‘‘RAMAZAN BAYRAMI’NDA REHAVETE KAPILMAYALIM’’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Mayıs 2020 Salı 11:23

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularla kutladığını ifade eden Başkan Cevahiroğlu, ‘’19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün liderliğinde, silah arkadaşlarının desteğiyle ve millet iradesinden alınan güçle başlatılan istiklal mücadelesinde binlerce şehit verilerek sıkıntı ve yokluklar içinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak tüm dünyaya gücümüzün gösterildiği kahramanlık destanının başlangıcıdır. Aziz şehitlerimizi rahmetle, hürmetle ve minnetle yad ediyorum.’’ dedi.

11 ayın sultanı Ramazan ayının bu sene koronavirüs salgını döneminde başladığını kaydeden Başkan Cevahiroğlu, Türkiye’nin salgına karşı çok iyi bir sınav verdiğini belirtti. Virüse karşı mücadelede ilk dönemin tamamlandığına dikkat çeken Başkan Cevahiroğlu, ‘‘Kontrollü sosyal hayat anlayışı ile Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Rehavete kapılmayalım, virüsün yayılmasına taviz vermeyelim. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın mutluluk, huzur ve bereket getirmesi diliyorum. Tüm Sarıyerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi