İstanbul Gündemi

Başkan Döğücü “Şeffaf Oda” vatandaşları dinledi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Eylül 2021 Cuma 21:33

Göreve geldiği ilk günden beri halkın yönetime ortak olma anlayışını benimseyen, gerçekleştirdiği şeffaf oda uygulaması ile vatandaşların talep ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Şeyma Döğücü, her Perşembe günü Belediye binasının giriş katında bulunan şeffaf oda’da vatandaşları samimi ve içten bir şekilde dinleyerek onların isteklerine çözümler sunuyor ve ilgili Başkan yardımcıları ve Müdürlere çözüm konusunda talimat veriyor.

Sancaktepe Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer alacaklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Döğücü, 'Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı Perşembe günleri şeffaf odamızda ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbıhal ediyoruz' dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi