İstanbul Gündemi

BAŞKAN ERDEM, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Ocak 2015 Cuma 22:45

Belediye Başkan İsmail Erdem,  ilçemize bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi, muhtarların görüşlerini dinledi.

Toplantıya Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe’ye bağlı 19 mahalle muhtarının yanı sıra Başkan Yardımcıları katıldı. Toplantıda konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yapılan toplantıda, gerçekleştirilen hizmetleri ve eksikleri değerlendirdiklerini belirterek, Sancaktepe’de kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içinde çalıştığını belirtti. “Her şey halkımızın daha huzurlu daha kaliteli bir yaşamı için” diyen Başkan Erdem: “Sancaktepelinin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sancaktepe daha güzel günlere büyük adımlarla ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

 “Yerel hizmetlerin yürütülmesinde belediyeler çok önemli”

Yerel yönetimler, bütün ülkelerde kamu yönetiminin önemli ve vazgeçilmez unsurunu meydana getiren kamu tüzel kişiler olduğunu belirten Başkan Erdem: “ Bir ülkedeki yerel yönetimlerin gücü ve etkinliği, söz konusu ülkedeki demokrasinin düzeyi ile de oldukça yakından ilişkilidir. Yerel yönetimler demokrasi açısından önemli olduğu kadar, yerel hizmetlerin yürütülmesinde verimliliği ve etkinliği sağlamada da vazgeçilmez kurumlar olarak kabul edilmektedir” dedi.

“ Sancaktepe’nin 50 senesini düşünerek projeler üretiyoruz”

2009 yılından Sancaktepe’nin gelişimi için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Başkan Erdem: “Aralıksız sürdürülen çalışmalar ve gayretler ile bu günlere geldik. Yapılan tüm hizmetler sayesinde halkımızın karşısına alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıkıyoruz. Bugünün değil yarının Sancaktepe’sini oluşturuyoruz. 50 sene sonrasını düşünerek projeler üretiyoruz “ dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sancaktepe’deki gelişimden ilçe halkını memnun olduğunu belirtip Başkanımıza teşekkür etti. Muhtarlar ayrıcı kendi mahalleleri ile ilgili talepleri de Başkanımızı iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi