İstanbul Gündemi

Başkan Erdem, Muhtarlarla Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Ekim 2016 Pazartesi 17:22

Belediye Başkanı İsmail Erdem, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile ilçemizde bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

19 Ekim Çarşamba günü Ortadağ Sosyal Tesisleri´nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan  Erdem  ?Cumhurbaşkanımızın talimatı, Başbakanımızın kararıyla 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlandı. Ben burada şahsım adına tüm muhtarların Muhtarlar gününü kutlarım. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.   Bizler Sancaktepeliler olarak gerçekten şanslıyız. Yerel yönetimler olarak Büyükşehir ve ilçe belediyelerle birlikte kurumlar da ahenkle çalışıyor. Şehrin gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.?  dedi.

Muhtarların halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduğunu belirten Başkan Erdem, toplantı sonunda 19 Ekim Muhtarlar gününü tekrar kutlayarak Muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi