İstanbul Gündemi

Başkan Erdem, Şampiyon güreşçileri makamında kabul etti

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
4 Şubat 2015 Çarşamba 23:55

Başkan Erdem, Şampiyon güreşçileri makamında kabul etti

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çorum’da yapılan U 23 Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Sancaktepe Güreş takımı sporcu ve teknik heyetini makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette, Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Genç, Teknik sorumlular Serhat Balcı ve Metin Başdemir, Türkiye Şampiyonu Recep Topal, Nebi Uzun, Türkiye İkincisi Hüseyin Civelek ve güreş takımı sporcuları hazır bulundu.

Elde ettikleri başarılı sonuçlar sonrası kazandıkları madalyalar ve kupa ile Başkan Erdem’e ziyarete gelen genç güreşçiler, alınan madalyalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek kupayı Başkan Erdem’e takdim etti. Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı İsmail Erdem: “ilçemiz adına bizleri temsil eden güreş takımımızın elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. Ata sporumuz güreşte elde edilen başarılar bizleri son derece mutlu ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz güreşçi kardeşlerimize desteğimiz sürecektir” dedi. Makamında güreşçilerle bir süre sohbet eden Başkan Erdem, sporun en mutlu edici yönünün elde edilen başarılar olduğunu belirterek, genç güreşçilerin gelecekte de yeni madalyalar alacağına inandığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi