İstanbul Gündemi

Başkan Erdem, STK´larla Bir Araya Geldi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
14 Aralık 2016 Çarşamba 00:59

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Ortadağ Sosyal Tesisleri´nde gerçekleşen toplantıda, Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başkan İsmail Erdem, "Sancaktepe´ye hizmet noktasında el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide ilçeye sahip çıkmak zorundayız? dedi.

Sancaktepe´nin sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu ifade Başkan Erdem, "Sancaktepe olarak bir bütün halinde hareket etmemiz lazım. Sizlerin her zaman görüşleri bizler için önemli. Belediye olarak bizler halkımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz? şeklinde konuştu.

Görev süresi boyunca Sancaktepe´de hayata geçen projeler ve bundan sonra yapılacak olan projeler hakkında sunum yapan Başkan Erdem, program sonunda 15 Temmuz darbe girişiminde vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları birlik ve beraberlikten ötürü Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi