İstanbul Gündemi

Başkan Genç’ten İstinyeliler'e müjde!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2022 Cumartesi 12:15

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ ekiplerinin İstinye Köyiçi Caddesi’ndeki çelik ishale hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Genç’e İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Su İnşaat Dairesi Başkanı Secaattin Varer, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

“Onların işini kolaylaştırmak anlamında elimizden ne gelirse yapacağız”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Çok önemli hatalar, eksikliklerden söz ettiler bize arkadaşlar. Mesela bir su kaçağından bahsettiler ve bu bilinebilecek bir su kaçağı değil. Ama yıllardır vatandaşın suyu denize gidiyormuş. İsale hatlarının belli dönemlerde yenilenmesi gerekiyor. İstanbul’un en büyük sıkıntısı da bu. Su kaçaklarının büyük çoğunluğu altyapı eskimesinden kaynaklanan kaçaklar. Bu çalışma ile tüm sıkıntılar giderilmiş olacak. Bu kadar yoğun trafiğin olduğu merkezi bir yerde çalışma zorlukları var. Ben vatandaşlarımızdan sabır göstermeleri istiyorum. Emek veren arkadaşlarımız için de kolaylık diliyorum. Bizler onların işini kolaylaştırmak anlamında elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi