İstanbul Gündemi

Başkan Gökhan Yüksel talimat verdi, Kartal’daki ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Kartal Belediyesi Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardımlara devam ediyor. Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte iftar çadırları kuran Kartal Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı.
Başkan Gökhan Yüksel talimat verdi, Kartal’daki ihtiyaç sahipleri unutulmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mart 2024 Perşembe 13:41

Başkan Gökhan Yüksel’in talimatıyla birlikte harekete geçen Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan Ayı nedeniyle hazırlanan 20 bin erzak kolisinin dağıtımına başladı.

KOLİLER KİMLİK BİLGİLERİ TEYİT EDİLEREK BIRAKILIYOR

Bağışlar ve belediyenin olanakları ile hazırlanan erzak kolileri her gün araçlar ile belirlenen program dahilinde dağıtılıyor. Kartal Belediyesi Gıda Bankası’nda hazırlanan gıda kolileri Kartal’ın 20 mahallesinde bulunan adreslere kimlik bilgileri teyit edilerek bırakılıyor.

TEMEL GIDA MADDELERİ BULUNUYOR

Hem Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün kayıtları hem de Komşu İletişim Merkezi’ne gelen taleplerin değerlendirilmesi ile oluşturulan listelere göre koli dağıtımı gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından kapıya kadar götürülen gıda kolilerinde kuru gıda, salça, yağ, makarna, un gibi temel gıda maddeleri bulunuyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi