İstanbul Gündemi

Başkan Güveloğlu ‘1 Mayıs, seçimden sonra özgürlük ile kutlanacak’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:31

“21 YILDIR ÜLKEMİZİ YÖNETENLERİN DEĞİŞMESİ KAÇINILMAZDIR”

“İşçilerimiz 1 Mayıs’ı ağır ekonomik krizin ve baskıların gölgesinde kutlayacağız. Umudun, emeğin, dayanışmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 14 Mayıs’tan sonra özgürlük ve demokrasi talepleri ile kutlanacak. Bahara az kaldı. Yurttaşlarımızın, bunca yoksulluk ve yolsuzluğa karşı sessiz kalması beklenemez! Bütün olumsuzlukların ortadan kaldırılması için 21 yıldır ülkemizi yönetenlerin değişmesi kaçınılmazdır.”

“GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR ÇEVRE VE YAŞANACAK BİR ÜLKE BIRAKMAK ZORUNDAYIZ”

“İşçiler, emekçiler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, insanca yaşam sürdürebilmek için meydanlarda haklı taleplerini haykırıyor ve ekonomik, demokratik taleplerini dile getiriyorlar. Üretenler, ülkemizin demokratik kurallar ve evrensel hukuk normları ile yönetilmesini istiyorlar. Gençler, geleceğimizin güvencesidir, başka ülkelere gidişlerinin nedenlerini ortadan kaldıracağız. Emeklilere, üretenlere, gelecek nesillere temiz bir çevre ve yaşanacak bir ülke bırakmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi