İstanbul Gündemi

BAŞKAN HANÇERLİ’DEN AVCILARSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ekim 2019 Perşembe 13:36

Ligde TED İstanbul Koleji ile yapılacak maçın hazırlıklarını sürdüren Avcılarspor’a Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den moral ziyareti geldi. Hançerli, Firüzköy Atatürk Stadyumu’nda çalışmalarını sürdüren futbolcular ve kulüp yöneticileriyle görüşerek başarılar diledi. Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Kara da ziyarette Başkan Hançerli’ye eşlik etti.

Spor yapmanın ruhsal ve fiziksel açıdan önemini vurgulayarak Avcılar’da herkesin dilediği sporu yapabileceği bir kent yaratmak istediğini belirten Hançerli, “İlçemizin yeşil sahalardaki temsilcisi Avcılarspor Kulübü’ne ligde başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına, göğsümüzü kabartacaklaına inanıyorum.” dedi.

Avcılarspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Nazik ziyaretinden ötürü Turan Hançerli’ye teşekkür eder, her zaman yanımızda olmasını dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi