İstanbul Gündemi

BAŞKAN HARUNOĞLU'NDAN KONGRE SÜRECİNE DAİR SERT AÇIKLAMALAR

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Mart 2020 Pazartesi 13:27

Mevcut Başkan Mustafa Yazıcı, İlçe Başkanlığı döneminde görevini yürütürken görevden alınan Taner Tayfur ve Ayhan Uzunboy arasında geçecek olan kongre sürecinde, İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Harunoğlu kongrede aday olan Taner Tayfur‘a tam destek vereceklerini belirtirken, aynı zamanda gerçekleşecek olan kongre sürecine dair de sert açıklamalarda bulundu.

HARUNOĞLU: ‘‘UNUTMA BURASI SARIYER VE İYİ PARTİ SARIYER İLÇE BAŞKANI SARIYER‘Lİ OLACAK’’

Sarıyer dışından gelen insanlarla Sarıyer ilçesinin yönetilemeyeceğini ifade eden İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Harunoğlu, ' İnsan düşünmeden edemiyor. Bir insan yaşadığı ilçede siyaset yapmak yerine, neden gelip de başka bir ilçede ilçe başkanı olmak için kendini yırtar. Kendi ilçende sevilmiyor musun? Yaşadığın yerde insanlar tarafından bir şeylerin biliniyor da orada siyaset yapmaya yüzün mü yok. Yoksa siyaset cahili olduğun için kırk tane jokey tarafından mı kırbaçlanıyorsun?  Yoksa Sarıyer‘li hemşehrilerimizin bilmediği başka kirli planlarınız mı var? Atı alıp Üsküdar‘ı geçemedin mi?

Unutma burası Sarıyer ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Sarıyer‘li olacak. Sarıyer‘in Sarıyer‘li Başkanı Taner Tayfur‘dur.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi