İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım’dan Ümraniyeli öğrencileri sevindirecek vaat! Üniversiteye başlayacak öğrenciler...

Geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerle ilgili vaatlerini açıklayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın vaatleri arasında üniversite öğrencilerini de yakından ilgilendiren eğitim desteği yer alıyor.
Başkan İsmet Yıldırım’dan Ümraniyeli öğrencileri sevindirecek vaat! Üniversiteye başlayacak öğrenciler...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Şubat 2024 Cumartesi 14:26

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı tarafından bir kez daha Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İsmet Yıldırım’ın ‘Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği’ vaadinin detayları netleşti.

VAADİN DETAYLARI ŞÖYLE...

‘Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği’ne göre, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında üniversiteye başlayacak öğrencilere tek seferlik olmak kaydıyla 10 bin TL eğitim desteği verilecek. İlk kez üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav harçlarını karşılayacak olan belediye, ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite okuyan çocuklarına da aylık bin TL burs bağlayacak. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve tablet desteği verilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi