İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım ile Hulusi Akar Ümraniyeli gençlerle buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Cemil Meriç İkinci Bahar Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya geldi.
Başkan İsmet Yıldırım ile Hulusi Akar Ümraniyeli gençlerle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mart 2024 Pazar 13:18

Bu kapsamda, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Başkan İsmet Yıldırım gençlerle Cemil Meriç İkinci Bahar Kıraathanesi'nde buluştu.

GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik kapsamında gençlere önem veren çalışmalarını sürdürürken, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

“HULUSİ AKAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR”

Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akar, tecrübe, bilgi ve görüşlerini paylaşırken, öğrencilere kariyerlerinde yardımcı olacak nasihatlerde bulundu. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, gençlere verdiği önem ve eğitimlerine sağladığı destekten dolayı Başkan Yıldırım’a da teşekkürlerini iletti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi