İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım: ‘İstanbul’u muradına erdirelim’

Saha çalışmaları kapsamında STK’ları ziyaret eden ve çeşitli programlara katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın programı yine oldukça yoğundu.
Başkan İsmet Yıldırım: ‘İstanbul’u muradına erdirelim’
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2024 Salı 14:53

Başkan İsmet Yıldırım Şile Kömürlük Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederken, ayrıca Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen “İletişimin gücünü keşfet, sosyal medyayı doğru kullan!” konulu eğitim programına katıldı.

“ÜMRANİYE’MİZ ÇOK GELİŞTİ”

Dernek Başkanı Numan Ayar ilçedeki hizmetlerinden dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Başkan İsmet Yıldırım ise “Ümraniye’miz çok gelişti. 81 vilayetten insanımızın gelip yaşadığı güzel bir ilçe oldu. İnşallah hizmetlerimiz süratle devam edecektir” dedi. Başkan Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerin önemine de vurgu yaparak, “Lütfen bu kadim şehrimize sahip çıkalım. İnşallah 31 Mart’ta İstanbul’u muradına erdirelim” dedi.

“HİZMETLERİMİZİ SOSYAL MEDYADA EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAMIZ VE ANLATMAMIZ GEREKİYOR”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sosyal medya eğitim programı Belediye Nikah Sarayı’nda düzenlendi. İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal İletişim Uzmanı Ümit Sanlav tarafından dijital medya eğitimi verildi. Başkan İsmet Yıldırım da programa katılarak bilgi ve tecrübelerini aktardı. Başkan Yıldırım, “Yaptığımız hizmetleri birbirimize anlatmamız lazım. Bazı vatandaşlarımızın mahallesindeki hizmetlerden haberi yok. Eğitim, sağlık, kültür ve daha bir çok alanda hizmetlerimiz var. Birbirimizi takip ederek, hizmetlerimizi sosyal medyada en iyi şekilde tanıtmamız ve anlatmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi