İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım Ümraniyelilerle Bayramlaştı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2021 Cuma 17:30

Sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Ümraniye Kaymakamı Cengiz Uysal, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Mustafa Özer, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

‘BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURSAK ANLAM KAZANIR’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 'İnanç ve kültürümüzün gereği olarak bu mübarek günlerde, her zaman birbirimize karşı daha samimi ve kucaklayıcı olmalıyız. Çünkü bayramlar, birlik ve beraberlik içinde olunca güzelleşir, anlam kazanır. Rabbim bizleri, bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşayan ve yaşatanlardan eylesin. Allah, kesmiş olduğunuz kurbanları kabul etsin. Bu vesileyle başta siz değerli komşularım olmak üzere tüm İslam dünyasının bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum' demesinin ardından program, Ümraniye protokolünün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasıyla sona erdi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi