İstanbul Gündemi

Başkan Kara´dan, Kaymakam Becel´e Ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
18 Ağustos 2017 Cuma 19:44

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel´i makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Akalan Mahallesi´nde yıkılarak yenisinin inşasına başlanan Akalan İlkokulu´nun, yapım aşamasının her anını sık sık ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulunuyor. Temeli Çatalca ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğinde atılan ve yapımı hızla devam eden okulun yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi ortak bir amaç olarak belirlendi.

Çatalca´da bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve komşu ilçe Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel´e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sohbet tarzında gerçekleşirken, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi