İstanbul Gündemi

BAŞKAN KARAKOL’DAN EVLAT NÖBETİ TUTAN ANNELERE DESTEK

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Ekim 2019 Pazartesi 21:05

3 Eylül‘de oturma eylemi başlatan acılı annelere destek ziyaretinde bulunan Başkan Karakol, ‘‘Dünya istediği kadar proje üretsin; başta Diyarbakır analı gibi analarımız varken böyle bir millete bir şey olmaz. Bizde Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı olarak her zaman mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Bu analarımız başta olmak üzere tüm analar en kısa zamanla inşallah yavrularına kavuşurlar.' dedi.

KARAKOL: ‘‘TEZ ZAMANDA YAVRULARINA KAVUŞURLAR'

Annelere destek için ziyarete geldiklerini belirten BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Karakol, ‘‘Biz HDP‘yi de terör örgütü içine katıyoruz. YPG-PKK olsun inşallah buralarda barınamayacaklar. Diyarbakır sanki Türkiye’nin Paris’i olmuş çok güzel yatırımlar yapılmış. İnşallah bu halkımızda bu duyarlılık sürdüğü sürece bu işi başaracağız. Bu PKK terör örgütünü buradan defedeceğiz inşallah, buradaki annelerimiz tez zamanda da yavrularına kavuşurlar. Biz az önce annelere gül takdim ettik, onlar da en kısa zamanda güllerine kavuşurlar inşallah.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi