İstanbul Gündemi

BAŞKAN KARAKOL’DAN KAPANMA SÜRECİNDE ESNAFA DESTEK

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Nisan 2021 Cuma 10:38

BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, koronavirüs salgınında artan vaka ve vefat sayılarının neticesinde kapanma uygulamasının kaçınılmaz olduğunu fakat bu kararlar alınırken esnafın durumunun mutlaka göz önüne alınması gerektiğini savundu.

Başkan Karakol, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajında, “Son günlerdeki vaka artışı ile gündeme gelen tam kapanma olursa (görülen o ki olacak) marketler de kesinlikle kapanmalıdır. İhtiyaç halinde siparişler internet üzerinden kolayca verilebilmektedir. Fırınlar da ilk kapanmada olduğu gibi kendi mahallesinde araçları ile ekmek dağıtımı yapmalıdır. Vatandaşlarımız sokaklarda değil evlerinde olmalıdır. Marketlerin, otobüslerin minibüslerin, metronun hınca hınç dolu olduğu takdirde, boşu boşuna kapatmanın bir anlamı olmayacaktır. Hep birlikte fedakarlık yapalım. İster bir hafta, ister iki hafta tam kapanalım. Aksi takdirde kapalı veya kısıtlı durumda çalışan esnafımızın günahı nedir?” diyerek fikirlerini sundu.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi