İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘1 Nisan’da Sarıyer adeta yeniden doğacak’

Yerel seçimlerden zaferle ayrılacaklarını ve 1 Nisan’dan itibaren Sarıyer’de AK Parti belediyeciliğiyle yeniden buluşacağını söyleyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkunla Sarıyer halkının 15 seneden beri erişemediği hizmeti ge
Başkan Kurşun: ‘1 Nisan’da Sarıyer adeta yeniden doğacak’
Haberler / Politika
21 Mart 2024 Perşembe 13:30

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Cumhur İttifakı olarak MHP ile tam bir uyum içinde çalıştıklarını ve sahada tüm teşkilatların koordineli bir şekilde seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.

“SARIYERLİYİ MAĞDUR EDEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞA MARUZ KALDIK”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun “Belediyeciliğin temel işlevlerinden olan çöp toplamak, asfalt dökmek, altyapı hizmeti vermekte bile Sarıyerliyi mağdur eden bir belediyecilik anlayışa maruz kaldık. Bu mağduriyeti, halka hizmet denince artık dünyaya AK Parti Belediyeciliği diye bir kavram oturtan belediyecilik anlayışımızla çözmek için geliyoruz. Halkımız bunu İstanbul Büyükşehir Belediyesinde de AK Parti belediyeciliğiyle fark yaratan komşu belediyelerimizden de görüyor ve bunu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

“1 NİSAN’DAN SONRA SARIYER HALKININ YÜZÜ GÜLECEK”

“1 Nisan tarihi 15 yıldır hizmete susamış olan Sarıyer'in adeta yeniden doğuşu olacak” diyen Kurşun sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimden sonra Sarıyer’de artık herkesin dört gözle beklediği AK Parti belediyeciliği başlayacak. Halkımızın yüzü gülecek ve tüm sorunları hep birlikte tek tek çözeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Sarıyer Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun’un belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Sarıyer yıllardır özlediği hizmetleri görmeye başlayacak. Biz hazırız ve kararlıyız. Sarıyer halkının da bu kez çok kararlı olduğunu görüyoruz. Sarıyerli komşularımızdan tek ricamız; gençlerimize, çalışan kadınlarımıza, ev hanımlarımıza, büyüklerimize, girişimcilerimize, esnafımıza, kısacası her kesimden Sarıyerli için özel geliştirdiğimiz projelerimizi https://huseyincoskun.com.tr'den okuyup, belediyecilik anlayışımızı değerlendirip 31 Mart’ta sandığa gittiklerinde ideolojik saplantıyla değil, gördüklerini, yaşadıklarını ve geleceklerini göz önünde bulundurarak oy vermeleri yönünde olacaktır.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi