İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun’dan yardım çağrısı! ‘Sarıyerlilerin desteğini rica ediyoruz’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Şubat 2023 Salı 11:32

Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardımlar adeta yağarken, bir destek de Sarıyer’den geldi. Başkan Kurşun’un paylaştığı yardım kampanyası kapsamında temin edilen ürünler Yusuf Ziya Öniş Stadı’nın yanındaki Sarıyer Kapalı Spor Salonu’na bırakılacak.

“Her görüşten kardeşimizi devam ediyoruz”

Yardım kampanyasının siyaset üstü olduğunu vurgulayan Başkan Kurşun, “Bu konuya asla siyasi bir mesele olarak bakmadan, devletimizin yürüttüğü çalışmalar dahilinde afetin ilk gününden itibaren çalışmalara her görüşten kardeşimizi devam ediyoruz. Afet bölgesinden gelen bilgi doğrultusunda acilen aşağıda yer alan ürünlerin temin edilmesi gerekmektedir. Köyler bölgesine helikopter ile ulaştırılacak olan ürünlerin temini hususunda Sarıyerlilerin acilen desteğini rica ediyoruz” dedi.

“İmkan doğrultusunda daha fazla ya da daha az tutarlarda bağış da kabul edilmektedir”

Kampanyaya nakit desteği yapmak isteyenler için de detayları paylaşan Kurşun, “Ürünlerin yaklaşık bedeli 524 TL olup, nakdi yardımda bulunmak isteyenler, Sarıyer Kaymakamlığı Sarıyer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın TR72 0001 2001 3620 0016 1000 07 Numaralı hesabına yatırabilirler. Hesap Adı olarak; "Sarıyer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı" açıklama kısmına da "Deprem Bölgesi Gıda Bağışı" yazılmalıdır. İmkan doğrultusunda daha fazla ya da daha az tutarlarda bağış da kabul edilmektedir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi